Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009

Κωλοειδήσεις...Ακούς ή διαβάζεις ειδήσεις; Δεν κόβεις, καλύτερα, τις φλέβες σου;
Μας έχουν πρήξει με τους πολέμους, τα παπαδαριά, τους παιδεραστές, την eurovision, την οικονομική κρίση, την ανεργία και ό,τι δυσάρεστο συμβαίνει σ'αυτόν τον πλανήτη. Και δε φτάνουν όλα αυτά, που σου ρίχνουν τη λίμπιντο, διαβάστε και τα ...νεώτερα:

Μην κερατώνετε, κινδυνεύετε από καρδιά!
"Οι καρδιοπαθείς, και ειδικά αυτοί που έχουν πάθει έμφραγμα ή εγκεφαλικό, θα πρέπει να ξεχάσουν τις εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις γιατί κινδυνεύουν από αιφνίδιο θάνατο. Στην συγκεκριμένη κατηγορία ασθενών έχει αποδειχτεί ότι το 75%-80% των αιφνίδιων θανάτων κατά τη διάρκεια του σεξ συνέβη με εξωσυζυγικούς ερωτικούς συντρόφους. Επιπλέον, συνιστάται σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καρδιά τους να μην πηγαίνουν με νεότερες συντρόφους, διότι η κατάστασή τους μπορεί να επιδεινωθεί με τις πολλές και περίπλοκες συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται το σεξ. Και φυσικά, θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού και αλκοόλ πριν τη σεξουαλική επαφή. Αυτά επισημαίνονται σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων», στο πλαίσιο του 5ου ετήσιου συνεδρίου αθηροσκλήρωσης, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη..."

Ηδονίζονται, ρε γαμώτο, να σου τη σπάνε...

3 σχόλια:

marilia είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
"πολλές και περίπλοκες συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται το σεξ" χαχαχαχαχα!

Μου 'φτιαξες τη μέρα!!! Μμμμμμμματς! :):)

marianaonice είπε...

Είδες κάτι πράγματα Μορτάλ μου;;
χαχαχα!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Γι' αυτό και οι παντρεμένες προσπαθούν να προκαλέσουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό στους συζύγους, μπας και αποφύγουν το κέρατο;